20 de setembre del 2010

Comença el curs

Ja estem ací de nou. Ha començat el curs escolar i l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes comença també la seua activitat.

En primer lloc donem la benvinguda als xiquets i xiquetes que comencen el curs al nostre cole.

Algunes famílies ja us heu associat a l'AMPA. Volem recordar des d'ací de quina manera participem en la comunitat escolar: 
  • Participem activament i representem  a tots i totes en el Consell Escolar de Centre i en el Consell Escolar Municipal
  • Col·laborem en l’organització de les activitats del centre: setmana cultural, falles, festa fi de curs, etc.
  • Participem en la Trobada anual d’Escoles en Valencià
  • Col·laborem en l’organització d’activitats extraescolars i ajudem en el finançament parcial d’algunes d’elles
  • Gestionem la confecció del xandall escolar
  • Promovem activitats que servisquen per a la formació i informació de mares i pares en matèria educativa.
A banda d'això, ser soci de l'AMPA té beneficis com descompte a les activitats extraescolars, al preu dels xandalls, i aquest curs també estem valorant la possibilitat de financiar part d'alguna de les eixides o excursions escolars.

Editem un butlletí tres vegades a l'any que conté informació sobre les nostres activitats. També mantenim aquest blog amb el que pretenem estar en contacte amb vosaltres i anar contant-vos el que fem i altres informacions que considerem que us poden interessar.També és un espai obert a la vostra participació.

Si encara no esteu associats, podeu omplir el formulari i dipositar-lo a una de les bústies de l'AMPA (a l'edifici "terracota", on estan les oficines de Direcció i a l'edifici del menjador).

Tenim també una adreça de correu electrònic on podeu enviar-nos els vostres dubtes, suggeriment o comentaris que vullgueu fer-nos.

Ens veiem al cole.