23 de desembre del 2010

Resultats del concurs

Ahir vàrem fer entrega dels premis del IV Concurs Artístic i Literari que organitza l'AMPA cada curs.

Enhorabona a: Oliver, Jordi, Aitana, Yago, Diana, Carolina, María, Clara, Neus, Sofia, Alejandra, Irene, Julio, Xavier, Andrea, Marina, Isabel, Jordi i Roser, els alumnes de Infantil de 3, 4 i 5 anys i els de 6éA de Primària. Volem nomenar també al grup de 5éA de primària que, encara que tenien el treball fet, no varen poder participar.

Han participat xiquets de totes les classes, des dels més xicotets de 3 anys fins als majors de 6é. Hem tingut targetes de Nadal en vàries llengües, figures de pessebre, pessebres complets i, fins i tot, un cor d'angelets. Han participat xiquets de manera individual i en grup: germans, amics i classes senceres. Sabem que alguns treballs s'han quedat "en projecte" o inacabats i altres s'han quedat sense poder participar, també agraïm eixe esforç.

Estem molt satisfetes per l'alta participació i per la qualitat dels treballs, per això donem l'enhorabona, i les gràcies, a tots els xiquets i les seues famílies.

Volem també agrair la col·laboració del professorat i del l'equip directiu, i de les mares que han format part del jurat per a triar els millors treballs.

Gràcies de nou a tots, i BONES FESTES

La Junta de l'AMPA

(Podeu veure algunes fotografies de l'exposició clicant ací)