6 d’abril del 2011

Trobada d'Escoles en Valencià 2011

El proper diumenge 10 d'abril tindrà lloc la XXIV Trobada d'Escoles en Valencià de l'Horta Nord a la població de Burjassot.

Aquest any el lema és "El valor del valencià", en homenatge a Enric Valor, quan fa cent anys del seu naixement a Castalla, l'Alcoià.

Com cada any, la nostra escola acudirà a celebrar aquesta festa per la llengua: mestres, xiquetes i xiquets, mares i pares, participarem a la cercavila i estarem al taller, al costat dels altres dos centres del Puig, el Pare Jofré i l'Institut.

Teniu més informació (i el plànol de situació, de zones d'aparcament, etc.) al periòdic de les trobades de l'Horta Nord, Tornallom, que es va repartir el dilluns amb la carpeta de les Trobades. Si voleu saber més sobre Escola Valenciana - Federació d'Associacions per la Llengua (FEV), organitzadors de les Trobades, visiteu la web d'Escola Valenciana.

També es va repartir la samarreta a aquells que la vareu encomanar. Xavier Mariscal dissenya des de fa 15 anys la imatge del cartell i de les samarretes que lluïm a les Trobades.

Ens veiem el diumenge.

La imatge que reproduïm correspon al cartell de les Trobades 2011, de la Federació d'Escola Valenciana, dissenyat per Mariscal.