17 de juny del 2011

"Per un ensenyament públic de qualitat"

Des de l'AMPA us recordem que el dissabte dia 18 de juny a les 18 hores, a la Plaça Sant Agustí de València hi ha convocada una manifestació amb el lema "Per un ensenyament públic de qualitat: No a les retallades, sí al valencià" per part de la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic.

Notícia:

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic promou la mobilització de la comunitat educativa el proper 18J

La Plataforma vol expressar el rebuig a les mesures de desmantellament de l’escola pública el proper dissabte 18 de juny a les 18 h.

Davant la continuació de les retallades aplicades als centres d’ensenyament públic en nombre de grups, plantilles i recursos; davant la no retirada de la proposta de cessió de sòl escolar públic a entitats privades; davant l’agressió que suposa la destrucció de les línies en valencià a l’ensenyament i davant totes les protestes que la comunitat educativa ha estat manifestant aquest curs contra la política educativa del encara Conseller d’Educació, la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic convoca a tota la comunitat educativa a una manifestació el proper dissabte dia 18 de juny.

Aquesta manifestació eixirà des de la Pça. De S. Agustí a les 18 h. i se suma a tot el seguit de mobilitzacions i protestes que es convoquen des de la plataforma sindical contra les retallades a l’ensenyament públic i vol ser reflex de la protesta de caire laboral tant com de la protesta per la davallada de qualitat que suposen aquestes mesures a l’ensenyament valencià.
Des de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic convoquem a totes i a tots a defensar l’ensenyament públic sota el lema:

Per un ensenyament públic de qualitat
No a les retallades, sí al valencià!

Font: FAPA-Valencia