26 de gener del 2012

Comunicat de l'AMPA: Reunió informativa / Marxa i Concentració


Comunicat de les Associacions de Mares i Pares del CP Guillem d’Entença, CP Pare Jofré i Institut d’El Puig


REUNIÓ INFORMATIVA


El dijous 26 de gener, a les 19.00, a la sala d’audiovisuals del CP Guillem d’Entença (edifici terracota), esteu convocats a una reunió informativa tots els pares i mares dels tres centres educatius d’El Puig: CP Guillem d’Entença, CP Pare Jofré i Institut. Es tractaran temes com la situació econòmica dels nostres centres, de quina manera afecten la falta de pagament i les retallades en professorat al funcionament dels propis centres i quins serveis es poden veure afectats, com és el cas del menjador escolar.


MARXA I CONCENTRACIÓ


De la mateixa manera, convidem a tots, mares, pares i alumnes, el divendres dia 27 de gener a participar en la marxa a favor de l’Educació Pública i en contra de les retallades en Educació que eixirà a les 16:45 de cada un dels centres fins a l’Ajuntament, on confluirem les tres marxes, i on es llegirà un manifest conjunt de les tres AMPA.


L’Educació Pública és l’única que garanteix la igualtat d’oportunitats. No deixem que la retallen.

AMPA CP Pare Jofré, AMPA CP Guillem d’Entença i AMPA Institut




(castellà) ----------------


Comunicado de las Asociaciones de Madres y Padres del CP Guillem d’Entença, CP Pare Jofré y del Institut d’El Puig.


REUNIÓN INFORMATIVA


El jueves 26 de enero, a las 19.00, en la sala de audiovisuales del CP Guillem d’Entença (edificio terracota), estáis convocados a una reunión informativa todos los padres y madres de los tres centros educativos de El Puig: CP Guillem de Entença, CP Pare Jofré e Instituto. Se tratarán temas como la situación económica de nuestros centros, cómo afectan los impagos y los recortes en profesorado al funcionamiento de los propios centros y qué servicios se pueden ver afectados, como es el caso del comedor escolar.


MARCHA Y CONCENTRACIÓN


También invitamos a todos, madres, padres, maestros y alumnos, el viernes día 27 de enero a participar en la marcha a favor de la Educación Pública y en contra de los recortes en Educación que saldrá a las 16.45 de cada uno de los centros hacia el Ayuntamiento, lugar en el que confluirán las tres marchas, y en el que se leerá un manifiesto conjunto de las tres AMPA.


La Educación Pública es la única que garantiza la igualdad de oportunidades. No dejemos que la recorten.


AMPA CP Pare Jofré, AMPA CP Guillem d’Entença y AMPA Institut