1 de juliol del 2012

Ajudes de Conselleria per a llibres de text

El curs 2012/2013, l'ajuda econòmica que Conselleria atorgava a cada alumne per a l'adquisició de llibres de text s'entregarà seguint critèris econòmics en funció de la renda 2011 i criteris relacionats amb la situació social de la família.

Conselleria d'Educació ha publicat en el DOCV del dia 28 de juny l'ordre que regula les ajudes de llibres de text, material didàctic i informàtic, per al curs 2012-2013: Consulta el text al Diari Oficial

L'import màxim d'aquestes ajudes serà de 125 €, per a aquells que tinguen dret a l'ajuda completa, la resta de les ajudes seran del 70% i del 40% .

L'ajuda directa es concedirà en els següents casos:
  • Unitat familiar amb un dels seus membres víctima de violència de gènere o de terrorisme
  • Orfe absolut o en situació d'acolliment
  • Premi extraordinari de rendiment acadèmic
  • Alumnat membre de família acollidora
La resta es valorarà segons els criteris de baremació que figuren en l'ordre.

El 100% de l'ajuda es lliurarà als beneficiaris d'ajuda directa, així com a l'alumnat escolaritzat en una unitat d'educació especial en centres ordinaris, i a aquelles famílies la renda per càpita de les quals no supere els 5.591€.

Quant a les ajudes parcials (70% i 40%), a més de la renda per càpita, s'atorgaran seguint una sèrie de criteris de preferència, especificats en l'ordre.

El termini per a sol·licitar aquestes ajudes comença el 29 de juny i acaba el 25 de juliol. Al setembre s'obri un termini extraordinari del 3 al 14, per a alumnes que es matriculen per primera vegada en un centre, o que haja superat els exàmens extraordinaris de setembre.