5 d’octubre del 2012

Seguim amb la porta...



Com ja es va informar al butlletí, al Consell Escolar de data 13/09 es tractà el tema del tancament d'una de les portes que tants comentaris ha provocat i segueix provocant.

A aquell Consell Escolar es presentà un informe sol·licitat a la Policia Local per la Direcció del centre en el qual es conclou que la porta més segura és la de c/ Mestra Salvadora. La decisió sobre quina porta s'obri està basada en la seguretat dels xiquets, no en la comoditat. 

Ja sabem que  no contenta a tots i que abans estava més repartida la eixida, però només comptem amb un conserge i donades les característiques de l’altra porta i de la seua ubicació, la Policía ha valorat, com us diem, com a més segura la que actualmente està oberta.

Respecte a la prohibició d'entrada al Centre als pares de primària, és cert que en l'hora d'eixida es produeixen els majors problemes, ja que ixen tots al mateix temps i es produeixen aglomeracions importants. Ens han informat que els mestres de 1er de primària acompanyen als alumnes fins a la porta i que s'està fent un treball d'adaptació.

Hem comunicat a l'Equip Directiu els problemes que planteja l'apertura d'una única porta i ara les aglomeracions que es produeixen a l'eixida. També molts de vosaltres ho heu fet a través dels mestres  Encara que la decisió ha estat presa per la Direcció del Centre, les representants de l’AMPA treballem per a que la veu dels pares siga tenida en compte, que és la nostra tasca, ja que som una part de la Comunitat Educativa.

Com sempre, podeu fer ús de les eines que teniu per a comunicar-vos amb la Junta de l'Associació i també podeu consultar qualsevol dubte que tingau sobre aquest assumpte directament a la Direcció del Centre en el seu horari d'atenció als pares.

Una salutació,
Junta de l'AMPA