10 de novembre del 2012

Vaga 14N: Ens deixen sense futur

FAPA-València dóna suport a la vaga general convocada per al pròxim 14N.

Són moltes les raons per les quals cal secundar-la, hem de denunciar públicament que la política del govern està essent antisocial, que les retallades ens ofeguen i no ens trauen de la crisi, i que la realitat és que continuem igual i la situació empitjora cada vegada més.

L’educació pública també està essent desmantellada, té culpables i necessita solucions. Eixe és el lema i la premissa que us volem fer arribar i que cal transmetre a totes les comunitats educatives.

Les retallades en educació pública que arrosseguem des de fa temps mermen el dret a un ensenyament públic i de qualitat que és de tots i totes. Els diners públics es destinen a fomentar l’educació privada elitista. L’avantprojecte de llei d’educació (LOMCE) suposa la fi de la igualtat d’oportunitats i de l’accés a una escola pública de qualitat. Els nous valors de l’ensenyament seran: la competitivitat i l’economia. Els Consells Escolars no seran òrgans de govern als centres amb capacitat de decisió, sols seran consultius. Adéu a l’autonomia dels centres i a la participació de les AMPA. I tantes coses que estan per arribar…

A hores d’ara l’escola pública és ja un servei públic assistencial. En FAPA-València som conscients que quan no s’inverteix en l’ensenyament públic, s‘està atacant el dret a l’educació dels nostres fills i filles i s’hipoteca el seu futur i les possibilitats de desenvolupament social.

Com a entitat la federació de pares i mares participa activament en les accions reivindicatives convocades per la Cimera Social, entitat capdavantera en l’organització i convocatòria de la vaga.

Cal mobilitzar-nos, com sempre ho fem! Des de FAPA-València us demanem que secundeu la vaga, en la mesura que siga possible, no portant els vostres fills i filles a l’escola. El treball de mobilització de les AMPA és fonamental als centres educatius, els resultats de la vaga a educació el passat 18 d’octubre ho demostren.

Endavant!!
FAPA-Valencia
www.fapa-valencia.org

Manifest Cimera Social: Vaga laboral, vaga de consum, vaga ciutadana.

Voleu saber més?
Anàlisi de la LOMCE realitzada per la plataforma SoyPublica: veure presentació