24 de gener del 2013

Sessió formativa Xarxes Socials dia 1 febrer

Xarxes Socials
Recordem que el dia 1 de febrer, a les 17h, a l'Aula d'Audiovisuals, tindrà lloc el TALLER d'Escola de Mares i pares sobre La família i l'entorn, claus per a la prevenció del fracàs escolar: Noves formes de comunicació. Xarxes socials i telèfon mòbil que hagué de suspendre's.

Sessió en forma de taller en el qual es relaciona l'ús de les noves tecnologies amb l'índex de fracàs escolar, oferint als pares i mares eines per a gestionar aquestes tecnologies, tant per a prevenir el fracàs com per a potenciar l'èxit acadèmic, amb unes pautes d'ús responsable d'aquests instruments. El coordinador del projecte és Ignasi Campillos, psicòleg i especialista en conductes addictives, amb una àmplia experiència en el departament de Formació de FAPA‐VALÈNCIA.

Per favor, envieu-nos un correu si esteu interessats/des a assistir-hi per poder calcular el nombre de persones, tindre un telèfon o correu-e de contacte per si haguera qualsevol incidència poder avisar, i si necessitareu ludoteca per als xiquets/es


Vols rebre la informació del l'AMPA al teu correu electrònic? Subscriu-te a la llista de distribució enviant-nos un correu i indicant el vostre nom i el curs/curs dels teus fills.

---------------------
Us deixem un enllaç a una notícia relacionada: El 61% de los niños de 9 a 14 años tiene móvil y lo usa para chatear.

---------------------

Recordamos que el día 1 de febrero, a les 17h, a l'Aula d'Audiovisuals, tendrá lugar el TALLER de Escola de Mares i Pares sobre La familia y el entorno, claves para la prevención del fracaso escolar: Nuevas formas de comunicación: redes sociales y  teléfono móvil que tuvo que suspenderse.

Por favor, enviadnos un correo o una nota al buzón del AMPA si estáis interesados en asistir para poder calcular el número de personas, tener un teléfono o correo-e de contacto por si hubiera cualquier incidencia poder avisar, y si necesitaréis ludoteca para l@s niñ@s.

Quieres recibir la infromación del AMPA en tu correo electrónico? Suscribete a la lista de distribución enviandonos un correo e indicando vuestro nombre y el curso/cursos de tus hijos.