10 de març del 2013

El blog ha fet 4 anys

El nostre blog ha fet 4 anys. Al mes de febrer de 2009 vàrem obrir una finestra a Internet per tal de tindre un lloc on penjar les nostres convocatòries, les notícies, compartir amb les famílies de la nostra escola informació sobre les nostres activitats… La primera entrada va ser sobre la festa de carnestoltes i des d’aleshores hem continuat informant de les festes, l’escola de mares i pares, concursos, de les mobilitzacions contra les retallades, les assemblees i reunions i fins i tot alguns suggeriments i propostes per a gaudir del temps lliure. 

Hem creat seccions noves per organitzar el contingut i posar a la disposició de les famílies els documents sobre l’associació. També hem afegit un calendari on poder consultar les dates de les activitats que realitzem o en les que participem.

En l'últim any hem rebut un 20% més de visites respecte al any anterior, el que vol dir que s'està utilitzant com a mitjà per informar-se per part dels socis. El trànsit principal prové de la pàgina web del col·legi, on tenim un espai obert al nostre blog.

Aquest any 2013 hem presentat la nostra candidatura al premi Edublogs 2013, que premia els blogs de contingut educatiu de mestres, alumnes però també de la resta de la comunitat educativa, com les associacions de mares i pares i famílies. 

Hem obert, com sabeu, una nova vía a través del perfil de l'AMPA a Facebook, que complementa al nostre blog i ens fa arribar a més lectors. Tots dos canals haurien de ser bidireccionals, així que esperem continuar comptant amb la vostra visita i els vostres comentaris.