29 d’abril del 2013

CONVOCATORIA DE TANCAMENT I ASSEMBLEA INFORMATIVA



Dijous 2 de maig a les 20:00 TANCAMENT I ASSEMBLEA INFORMATIVA

Les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes dels Col·legis públics Pare Jofré i Guillem d’Entença us convoquen a una assemblea informativa sobre la implantació de la LOMQE (Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa) i posterior tancament que es farà el dia 2 de maig al Pare Jofré.  Aquesta convocatòria es fa extensiva a tota la comunitat educativa (pares, mares, professorat i alumnes) i aprofitarem l’ocasió per a debatre la situació actual del sistema educatiu, com ara l’augment del nombre d’alumnes per aula i la reducció de plantilles per al curs pròxim.

Us esperem el dia 2 de maig al Col·legi Pare Jofré. L’assemblea es farà a les 20:00h i romandrem al centre fins a les 22:30 aproximadament.
--------------

Las Asociaciones de Madres i Padres de Alumnos de los colegios públicos Pare Jofré y Guillem d’Entença os convocan a la asamblea informativa sobre la implantación de la LOMCE (Ley Orgánica para la Mejora de la Calidad Educativa) i posterior encierro que se harán el día 2 de mayo en el Pare Jofré. Esta convocatoria se hace extensiva a toda la comunidad educativa (padres, madres, profesorado y alumnos) y aprovecharemos la ocasión para debatir la situación actual del sistema educativo, como por ejemplo el aumento del número de alumnos por aula y la reducción de plantillas para el próximo curso.

Os esperamos el día 2 de mayo en el Colegio Pare Jofré. La asamblea se  hará a las 20:00 h y permaneceremos en el centro hasta las 22:30 aproximadamente.
 



Una salutació,
AMPAs dels C.P. Pare Jofré i C.P. Guillem d’Entença