27 de maig del 2013

Exposició 25 aniversari: recollida de records



Tal com venim informant tot el curs, tant des del Col·legi com des del AMPA, enguany celebrem els XXV anys del Col·legi. És per açò que volem organitzar una exposició de material antic: fotografies, llibres, utensilis….d'aquells anys.

L'exposició es faria primer en el Col·legi i posteriorment es traslladaria a la Marina perquè la poguera veure tot el poble.

Aquesta exposició no té sentit sense LA VOSTRA COL·LABORACIÓ. Us demanem a les famílies que hui en dia porteu als vostres fills a aquest col·legi, i que en el seu moment vareu ser alumnes, que ens faciliteu aquest material per a donar contingut a l'exposició.

Per favor, que els vostres fills porten el material als seus Tutors abans del 29 de maig, en un sobre amb el nom i curs del xiquet/a. Aixì mateix seria recomanable que tot el que continga el sobre vaja també identificat per la correcta devolució. Una vegada finalitzada l'exposició se vos informarà de com i quan arreplegar el material.

Gràcies, com sempre, per la vostra col·laboració!
---------------

Tal como venimos informando todo el curso, tanto desde el Colegio como desde el AMPA, este año celebramos los XXV años del Guillem d’Entença. Es por ello que queremos organizar una exposición de material antiguo: fotografías, libros, utensilios….de aquellos años.

La exposición se haría primero en el Colegio y posteriormente se trasladaría a La Marina para que la pudiese ver todo el pueblo.

Esta exposición no tiene sentido sin VUESTRA COLABORACIÓN. Os pedimos a las familias que hoy en día lleváis a vuestros hijos a este colegio, y que en su día fuisteis alumnos, que nos facilitéis ese material para dar contenido a la exposición.
Por favor, que vuestros hijos lleven el material a sus Tutores antes del 29 de mayo, en un sobre con el nombre y curso del niño/a.  Así mismo sería recomendable que todo lo que contenga el sobre vaya también identificado para su correcta devolución.  Una vez finalizada la exposición se os informará de cómo y cuándo recoger el material.

¡Gracias, como siempre, por vuestra colaboración!