Llibres

LLISTATS DE LLIBRES. 

Important -- porteu també el llistat que us va entregar la tutora

En el moment de la comanda també tindreu a la vostra disposició els llistats amb els preus i els descomptes, que és sobre els que es farà la comanda.

Infantil. Llistat de llibres. Els preus que apareixen als llistats d'infantil són els preus de venda al públic (PVP). Heu de tindre en compte que a aquest import s'ha d'aplicar el descompte, que ens faran en el moment de la comanda. Per tant, el preu final serà menor.


Primària: Està sumat el pvp de tots els llibres, per si algú ha de comprar el lot sencer. En principi, si es participa del programa de reutilització i s'han deixat els llibres de text a la tutora, només hem de comprar els que no estan sombrejats (com ara els quadernets).


INFORMACIÓ DE L’AMPA: DISTRIBUCIÓ DE LLIBRES AMB ABACUS
Amb la finalitat d’abaratir la compra dels llibres per al curs escolar 2013/2014, des de l´AMPA hem contactat amb una empresa distribuïdora per a que, aquells socis que ho desitgen, puguen fer la compra directa dels seus llibres a través d’ells amb preus rebaixats, amb un estalvi considerable...

Aquest descompte el podem gaudir gràcies a les ofertes que fan les editorials i les distribuïdores a les AMPAs. L’AMPA no ven els llibres, només actuem com intermediaris.

Com ho farem?

 1. El descompte s’aplica únicament als socis de l’AMPA.
 2. En el cas de no ser membres de l’AMPA  tindreu l’oportunitat de beneficiar-vos si aboneu la quota de l'Associació* (en metàl·lic) quan vingueu a fer la comanda i podreu gaudir dels descomptes per als socis. (Anar a la fitxa d'inscripció)
 3. El llistat dels llibres per al pròxim curs ja es repartirà des del col·legi amb les indicacions de quins llibres hem de comprar i quins entren en el reciclatge.
 4. Una persona d’Abacus vindrà al col·legi en dos matins, i acompanyada per una persona de l’AMPA hi serà a la caseta de l’AMPA per a recollir les comandes dels llibres que necessiteu. (Si no podeu vindre personalment, podeu donar la comanda i els diners a alguna persona de la vostra confiança).
  • Dimecres 3 de juliol, de 9:30 a 13:00
  • Dilluns 8 de juliol, de 10:30 a 14:30
 5. La venda quedarà registrada al full de comanda, on queda reflectit el preu amb el descompte.
 6. Els llibres es paguen en el moment de fer la compra. Es podrà pagar en efectiu o amb targeta bancària, ja que portaran terminal de pagament (s’encarrega directament Abacus de replegar els diners).
 7. Tindreu un justificant de la comanda i de l’import abonat.
 8. El primer dia de classe l’AMPA repartirà els llibres als alumnes a la seua classe, no caldrà que els pares vingueu a replegar-los. També es repartirà l’agenda als socis de primària (els alumnes d’infantil no porten agenda).

Esperem que aquesta mesura, que complementa el programa de reutilització de llibres de text, ens ajude a reduir un poquet la despesa familiar.

Si teniu qualsevol dubte, podeu preguntar a l’AMPA a través del correu-e, o a la bústia del AMPA en el cole.

*La quota de l’AMPA per al curs 2013/2014 és de 19€ per al primer fill, +3€ per cada ú dels següents.